Till startsida

Förvaltningshögskolans dag

Förvaltningshögskolans dag är ett led i att sprida kunskap och skapa mötesplatser mellan praktiker och akademiker. Dagen har startas inom ramen för Förvaltningshögskolans samarbetsavtal med kommunerna i Göteborgsregionen samt Västra Götalandsregionen (KOLV).

Vi vänder oss därför särskilt till förtroendevalda och tjänstemän i kommuner i Göteborgsregionen och i Västra Götalandsregionen – det vill säga våra samarbetspartners. Vi inbjuder också alla inom Göteborgs universitet, såväl personal som studenter, att delta, liksom intresserade från andra myndigheter och företag.

Förvaltningshögskolans dag är kostnadsfri. Vi bjuder på föreläsningar, lunch och fika. Du får också tillfälle att delta i diskussioner och ställa frågor till forskare från Förvaltningshögskolan samt praktiker.


 

Förvaltningshögskolans dag 2014

Årets tema är svenska politiker

Förvaltningshögskolans dag syftar till att sprida och diskutera kunskap om offentlig förvaltning – som ämne och som område.

När? Onsdagen den 23 april kl. 08.30 - 15.00
Var? Wallenbergs konferenscenter, Medicinaregatan 20A

Vi hoppas att du har möjlighet att komma!

Ett mer detaljerat program kommer att skickas ut i slutet av februari, men boka redan nu in den 23 april i din almanacka och anmäl dig här!

Du får gärna sprida information om dagen vidare till kollegor och/eller andra som kan tänkas vara intresserade av att delta på Förvaltningshögskolans dag. Deltagandet för dagen är kostnadsfritt och vi kommer att bjuda på en dag med spännande föreläsningar, diskussioner samt lunch och fika. Har du önskemål om kost vänligen ange det vid anmälan. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag men senast fredagen den 4 april.

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss.

Kontaktpersoner

Anna Cregård
Fil dr., universitetslektor
tel. 031-786 5906
anna.cregard@spa.gu.se

Anna Andersson
Kommunikatör
tel. 031-786 59 22
anna.andersson@spa.gu.se

 

Till sidans topp

© Göteborgs universitet, Box 100, 405 30 Göteborg
Tel. 031-786 0000, Kontakta oss

Om webbplatsen | Karta